Djur i bur

Innerst inne är jag nog inte mer än 5 år gammal. ;) Jag tycker fortfarande att saker som nästan endast småbarn är intreserade av är kul.
Igår var vi på Borås djurpark. :D Jag tror jag såg högst 10 personer på hela dan som var över 12 och inte var där med sina barn. Inte ett jättebra raggningsställe med andra ord. Hoho!
Men riktigt trevligt var det, och trots att det faktiskt är, hur man än ser på det, synd om djuren, så var det kul att titta på dem.
Aporna är helt klart mina favoriter, de är verkligen charmiga, och man kan faktiskt se vissa likheter mellan oss och dem. Hoho. Det var en som hoppade på glasrutan efter mig två gånger ;) Undra vad den tänkte på...
Sedan har jag en väldigt stor kärlek till getter, så jag vägrade bestämt att gå hem förän jag hade gått in i barnzoot för att klappa dem. Väl därinne bland ett 40 tal skrikande och jagande småbarn kändes det inte lika lockande då getterna skrämt sprang iväg för att gömma sig.
Men trots att det är lite oroväckande att jag inte verkar växa upp så är jag faktiskt glad att jag är så barnslig fortfarande.
Det är alltför kul att bara göra som man vill.



Lite annorlunda jämfört med antarktis? ;)



Björnarna var jättefluffiga och väldigt häftiga :)




Apan, precis innan den försökte anfalla mig ;)



Den största rumpa jag någonsin sett!




En väldigt cool, randig ko/get/bock :) Den påminner mig om tigerkaka...
'

Just det, vi såg några dinosaurier där också... :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0