en bra bok

imorse hade jag tänkt att vara lite duktig och läsa lite i Frankenstein som vi läser vi måste läsa i svenskan.
Den är inte jätteunderhållande precis. Så jag öppnade min väska för att ta fram den, men den låg inte där. Jag kom på att jag hade lagt den på ett annat ställe. I väskan fanns dock en annan bok, som jag lånade på bibloteket igår och jag tänkte bara ta upp och titta på den lite. Så började jag läsa, och jag kunde inte sluta.
Jag tog med mig den och läste när jag, duschade (haha), när jag åt lunch, och sedan satte jag mig i sängen och fortsatte att läsa. Den är så grym. Jättespännande och så intressant :).
..... jag är rädd för att jag inte kommer att kunna läsa någon Frankenstein förrän den här boken är klar, det är alltid så mycket enklare att läsa en bok när man inte måste ;)

i alla fall. Försvinnanden av Jodi Picoult heter den om någon är intresserad. .... nu måste jag återgå till boken för att se vad som kommer att hända ;)

Ha en bra dag!

Fredag

Nu är det fredag, igen. Tiden går så fort. men det kankse är bra, eller?
Ialla fall är det skönt, har inte särskilt mycket att göra.

Jag hade bestämt mig att jag skulle städa mitt rum idag ;), det är fruktansvärt mycket saker över allt, men jag kommer inte igång. Ända sedan jag kom hem har jag varvat datorn med tvn och kommer alltid på någon ny hemmsida att kolla på eller något tv program att se på.
Allt utom att städa ;) det kommer säkert inte att bli av, om jag inte tar tag i det snart. ¨Det skulle vara rätt skönt att få ordning här, :)


Längtar till imorgon!


<3

Markus Krunegård - Jag är en vampyr

idag har jag upptäckt låten; jag är en vampyr.
Jag säger bara tack Malin för tipset.
Jag är besatt. Den är grym. Helt sagolik.
Den är spännande och jag förstår inte hälften av texten.och det gör den bara ännu bättre.
Det svänger som satan. Låten går på repeat gång efter gång.
Jag tröttnar antagligen snart. Kankse. Eller kankse inte.
lyssna på den :D


videon är kanske lite speciell men bortse från det. blunda och njut.



...vad vill du
men kom då
jag är ju här och väntar på dig


Torsdag

Hej!
Idag har jag varit och gymmat med Malin, det är alltid lika skönt :D! Önskar att jag också hade ett sådant fint gym närmare mig.
Nu ska jag plugga och städa ett tag så jag kan slappa lite sedan och gå och lägga mig  tidigt idag. :)

....mimmi ligger framför mig på skrivbordet och sover. Jag önskar att jag också var en katt!


Det är konstigt, för av alla ställen är det hennes favoritplats. :) .... det kan inte vara särskilt bekvämt men jag gissar att hon lockas av värmen från elementet under fönsterbrädan ;)

tankar och sånt

... det är ju meningen att man skriva av sig i bloggen.
Av sig

Sådär :) nu känns det bättre! haha. tråkigt javisst.

och jag ska släcka kl 22.00 idag. Jag måste börja sova mer.

så godnatt.... snart :) ....... om jag lyckas

kramar

ja



fyll mig med luft igen
gör mig synlig
du får gärna avsky mig
om det gör mig tydlig igen



Oasis

Igår så var jag ju på Oasis i Scandinavium, men min lillebror.
Det var jättekul :) , de var bra, men jag blev lite besviken. Wonderwall var inte lika fantasiskt som jag hoppats på och jag hade hoppats att få höra dem snacka lite mer skön engelska med publiken. Det gick så snabbt, ;) när en låt var slut började en annan, och helt plötsligt sa han " This is the last song."
Det gick så fort..... fast sen körde dom ju 4-5 extralåtar också, så, så kort var det kanske inte ;)
Då körde dom "Don't look back in anger."
Det var helt grymt. Bäst på hela kvällen. Hela publiken sjöng med (inklusive jag, väldigt högt. Emil tittade något förvånat på mig), och det var verkligen skitbra.
Jag tycker att det är så kul att så många människor samlas för att se en och samma sak, att alla där har något gemensamt.
Det är en skön glädje, att höra tusentals människor sjunga med i en låt som man tycker om och sedan jubla så högt man kan. Bara för att det är så bra. Kul.

Här är den. Favoriten, "Don't look back in anger." från Scandinavium igår.
Det var kameraförbud, så jag vågade inte smuggla in min. Men jag förstår inte hur de tänker, alla filmar och tar kort i alla fall, Som Emil sa, "Den kommer att ligga uppe på youtube imon i alla fall."
Och ser man på, det gjorde den.

 


Bilder

Det blev inte så många bilder när vi var hemma hos Leilis, för min kamera vägrar för det mesta att ta bilder om det inte är helt ljust ;) Men här är några stycken :)



YasminFin :D



Den helt sjukt fina plachen! Yasmin och Fanny, ni är otroligt begåvade! :D


¨<3

min helg såhär långt

Hej

Igår vaknade jag upp med ont i halsen. Av alla dagar, just den dagen som jag verkligen ville vara på topp. Hoppdes att det bara var lite tillfällig morgon-halsont. Men så var det inte, fast det kunde ju ha varit värre.
Vi skulle spela match i Falkenberg. Och det visade sig att vi bara blev 6 st, vilket är väldigt lite. Och en var 94, och hade aldrig spelat med oss innan. Jag + en till var förskylda, så det såg inte så ljust ut.
och just det. Vi hade ingen tränare heller ;)

men 49-22 blev det.
Till oss. Haha. Och det är konstigt för jag gillar nog att spela så få som möjligt. Då behöver man inte sitta på bänken så mycket  :)

På kvällen var vi hos Leila eftersom hon fyllt 18. Träffade hennes dansvänner, åt jättegod mat och gjorde roliga lekar.
Speciellt zick-zack-zugg. Haha. Det var jättekul, alltså festen. inte lden eken :D Tack för att fick fick komma leilis!
<3.



Nu plugg. Blä

:)

Ja.
Det små, söta och snälla 95-orna som jag hade förväntat mig skulle spela matchen, var inte så små. Det var nämligen inga 95 or. Nej, det var 94-93:or och de var långa, hårda och vältränade.
Jag har en princip. Det är inte bra att döma för folk som är längre än dig, då kan de slå ner dig. Och det är lite läskigt när de är så stora, fast lite kul också såklart. De var faktiskt ganska snälla. Så länge ingen skriker domarjävel, så är jag nöjd, då kan jag inte ha varit så dålig.

men bortalagets tränare var ju kul, inte så lite sur. Ända från start var har lite grinig och i halvlek kom han  fram till mig.
"Vi har fått mer fouls än dem, men jag tycker inte att vi har gjort fler." sa han. Och vad ska man svara på det?
"Jaha" mumlade jag. "Det är inte så stor skillnad."
"Ja, en tillfällighet säkert." sa han sen. fast lät inte särskilt övertygande "En olycklig slump. Mycket olyckligt" mumlade han sedan flera gånger. 
Stackars människa, det kan inte vara kul att vara så motsträvig hela tiden.

Jag tycker i alla fall att det är roligare att vara glad och ha kul när man spelar, och förlora. Än att vara sur och vinna. Då spelar det ju ingen roll.



?

igår spenderade jag runt två timmar att svara på ett antal naturkunskaps frågor som vi har läxför på måndag.
nu är allt borta. jag har letat igenom hela word, alla mina dokument. naturkunskapsfrågorna finns ingenstans.
glömde jag att spara? troligen inte. eller?
Har jag typ inbillat mig att jag arbetade med det igår? ;) skulle inte förvåna mig, men ändå knappast. vad kan ha hänt?
jag håller på att bli galen!  .... och jag har inte tid att skriva om alltihop, jag orkar inte.
suck

FREDAG

Hej!

Nu är det helg, och det är jätteskönt trots att jag har mycket att göra. Det är verkligen skönt med fredagar.

Ikväll ska jag för första gången döma en match utanför klubben. Jag ska till Lindome och döma pojkar 95 och jag börjar bli lite nervös. Det är annorlunda jämfört med att döma hemma, för nu kommer jag inte att känna sekretarietatet eller ha hemma plubiken med mig. Nu är det ingen som kommer att bry sig om att vara snäll eftersom att jag är utomstående. Haha! Hjälp.

Men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Jag intalar mig hela tiden mitt domarmantra. Jag kan reglerna. Jag vet hur man gör. För det vet jag ju faktiskt, men det handlar inte bara att veta vad som är rätt och fel, det gäller att komma in i det, komma in i rollen som domare.
Man måste vara vaken varenda sekund, se varenda lite rörelse och inte glömma bort vad som händer för en enda sekund.
Det är ett ganska stort problem för mig. För det första, jag ser dåligt. Och för det andra, jag har dåligt minne. Jag glömmer hela tiden av vilket lag som gör mål åt vilket håll, eller vilket lag som ska ha bollen när den åkt ut.
Så jag har inte direkt de bästa förutsättningarna ;) haha, men jag har klarat det förrut.
Såklart jag ska klara det idag.

Ha en bra fredag!




Hej eller god natt?

... Nu sitter jag här. Igen. Klockan är jättemycket och jag borde ha gått och lagt mig för jättelänge sedan. ;), men vad ska jag göra? tiden räcker inte till.

Jag och Malin var på gymmet idag, det var väldigt trevligt. :), min andra gång, och jag var inte riktigt lika oproffisionell idag, eller hur Malin ;) ? Haha, maskinerna är ganska krångliga faktiskt!

Sen jag kom hem har jag pluggat. pluggat och pluggat. I flera timmar, och då låter det ju som att jag har hunnit göra en massa. men knappast. en sida matte och några naturkuskapsfrågor. DET ÄR ALLT. på hur länge som helst.
Jag undrar ärligt talat om det är något fel på mig. Jag hinner verkligen ingenting. tror jag bara att jag ska hinna för mycket saker helt enkelt? ¨
Imorgon ska jag satsa på att göra ingenting så kankse det går bättre :P

Jag har en väldigt positiv sak att säga också! Min lillebror (vad får han allt ifrån?) visade mig en internetsida. http://en.akinator.com/ 
Jag är helt beroende och det är lika kul varje gång! Min nya favorithobby faktiskt!
Det enda det går ut på är att du skall tänka på en kändis. Sidan frågar dig ett  frågor och kommer på vem du tänker på. Nästan varje gång, vilken konstig kändis du än tänker på!
Jag blir riktigt rädd ibland. Det är verkligen som att den kan läsa dina tankar :O :D fantastiskt kul!

nu ska jag nog sova!
efter en omgång med the akinator det vill säga



tack och hej


18

och idag är det finaste Leilas 18-årsdag.
Grattis!



<3

En timma till tack.

... Sedan jag har kom hem från skolan idag kl tre har jag knappt hunnit göra någonting. tiden går så fort att jag inte fattar vad som händer. 
Jag tänkte att jag hade en massa timmar framför mig, och planerade massor av saker som jag skulle hinna göra, men jag har knappt hunnit någonting. Och först nu, tjugo i elva hann jag sätta mig framför datorn.
Min plan att jag skulle gå och lägga mig kl nio idag, som kompensering för att jag gick o la mig så sent igår, går ju inte heller så bra.
saken är den att det känns viktigare att vara uppe och göra saker än att gå och lägga sig, även om jag vet att jag behöver sova ;) ... jag får väl bara hoppas att jag orkar gå upp imorgon när mobilen ringer.
för lite sömn har väl ingen dött av. så jag tänker sitta här ett tag till. :)

sov gott!

!

Hej!

Jag är tillbaka! Det är ju riktigt trevligt att ha en blogg ändå, :) Med hjälp av min kloka lillebror har jag lyckats fixa till den lite så att den blivit live personligare. Det är kul! men jag hoppas att jag kan fixa det ännu bättre när jag fått lite mer koll.

Problemet är att jag bara har en läsare (om den läsaren inte är mig själv det vill säga, jag är inte säker på hur man läser av statistiken) och det är ju inte bra. jag kanske sitter här och skriver till mig själv. Lite oroväckande.
Men som malin skulle säga: du har ju bara haft bloggen i en dag! Såklart det är tomt på läsare då liksom. Det är bara det att jag inte har något tålamod.
Jag får bara hoppas på att någon tittar in imorgon. då blir jag glad.

och jag som skulle ha gått och lagt mig kl 9 idag. datorn är alldeles för kul att sitta vid.

sov gott!

... Jag med

hej!

Jag satt här framför min dator och tittade runt på internet. Jag tittade på blogg efter blogg till mina vänner och till folk som jag inte känner.
Så tänkte jag plötsligt. Shit. Jag måste helt enkelt skaffa en blogg.
Så nu har jag numera min alldeles egna blogg. Men vi får väl de hur det går. Om jag står ut längre än förra gången.
Det vill säga. Längre än ungefär en dag.

Homer brukar säga " trying is the first step towards failure"
Jag säger numera "man kan ju inte veta om man inte testar" så nu testar jag.

ha det bra!
/emma


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0