När jag inte kunde sagt det bättre själv

So I said
I know you will stop loving me
I know you will stop needing me
That's how it always ends

Any day
I know you will stop wanting me
I know you will stop breathing me
'cause that's how the story goes

Slowly, slowly, yes so slowly
You lead me to believe that I'm wrong
Slowly, slowly, yes so slowly
You make me realise that I'll always belong
To you



Kent - Love Undone

Ateist, javisst

Parlamentet för en stund sedan....
De pratar om att skolorna får skära ner på maten i hemkunskapen, tygerna i syslöjden osv, och vilka problem det medför.
Då säger Anders Jansson ( Alias Morgan Påhlsson) ungefär : Det gör väl inget, vi har ju haft religionskunskap i skolan i flera år fastän vi inte har någon gud.

Hahaha!
det ligger något i det ;)

Nu har det hänt igen....

Men jag tänker inte klaga den här gången  ;)
vi slutade klockan elva idag, av någon anledning som fortfarande är svår att riktitg förstå. ;) Kitas och kaos är två ord som passar bra ihop helt enkelt. Men skönt var det att komma hem så tidigt,!
Jag åt först lite, läste lite i en bok som jag håller på att läsa, och tog det bara lungt. Det var så himla fint och soligt ute, och jag älskar att sitta och känna solen som värmer. ute är det ju dock lite kallt fortfarande så jag satte mig i vardagsrummet på en plats där solen lyser rakt in, och så satt jag där och bara läste och njöt en stund.
Det var verkligen jätteskönt och efter stund tänkte jag bara på hur skönt det skulle vara att sitta där och vila lite. Haha.
Som såklart ledde till att jag somnade.
 Sedan när jag väl vaknade, så gick jag upptill mitt rum och självklart kunde jag inte låta bli att lägga mig sängen. Bara en liiiiten stund till intalade jag mig själv (= två och en halv timma senare) Haha.

Visst, jag är lite seg och hängig nu. Och visst, jag kunde ha gjort något vettigare än sovit under tiden.
Men, jag gillar ju vekrligen att sova under dagen. Det finns nästan inget skönare :) När man kan blunda och somna efter bara ett par minuter och sova så himla härligt.
Nej, jag ska faktiskt sluta ångra saker som redan har hänt och tänka på det positiva istället ;D

Jag menar, nu kommer jag ju att kunna vara uppe mycket längre i kväll... Ehhh bra eller?
Som jag snarare förrut skulle sagt; Jag kommer aldrig att kunna somna! ;)


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Det här är som julafton, och födelsedag på en och samma gång, gånger tio. Och inte ens det räcker för att beskriva hur glad jag är :D

Det är så att vi egentligen inte skulle spela i en serie nästa år, det vill säga inga matcher, för att det bara finns en serie för vår ålder sedan, och den är alldeles för bra. Det var ju skittråkigt, eftersom att spela match är det roligaste som finns, det är det man lever för.
Så idag, berättade vår tränare att vi kommer att spela i en serie nästa år i alla fall! Och inte nog med det, vi ska, om jag förstod det rätt såls ihop, med ett annat lag, som är lite äldre (och bättre!) och  vi kommer tillsammans spela i divison 4. 
vilket jag inte riktigt vet något om, men det spelar absoulut ingen roll, jag menar division (!) bara det låter ju coolt haha!

jag ska inte spela min sista match på lördag.
tack gode gud för det.
jag ska spela minst en säsong till, och för hoppningsvis ett par till. 
Det här är så sjukt stort. Det är som att få andas ny luft, hjärtat slår några extra slag.
Tack, Tack, Tack.

Into the wild


På topplistan över filmer jag tycker om är det väldigt jämt längst upp, jag kan inte ens välja ut DEN film som jag tycker bäst om, det finns så många som jag verkligen gillar.
Den här filmen skulle dock kunna sätta sig allra högst upp, putta ner alla andra ett par snepp.
För ingen annan film jag sett kan riktigt mäta sig med den här.

Den har allt. En stycke snygg kille, kärlek, vänskap, spänning, äventyr, bra musik, fina bilder, den är genomtänkt, välgjord, innehåller många intressanta meningar, man börjar verkligen tänka efter när man ser den, den gör att jag vill skratta och gråta på en och samma gång (helt otroligt) och framförallt är historien magisk och helt osannolik.
Ändå är det bästa av allt att filmen faktiskt är baserad på en sann historia.
Om det är något jag gillar är det verkligen filmer som är baserade på sanna historier, och om dessutom historien är riktigt bra kan det ju knappast bli bättre.

Jag är helt facinerad av den här filmen, av historien och av menigen med den. Den får mig att vilja kasta alla mina saker, packa en ryggstäck och sticka i väg till något varmt ställe och bosätta mig i skogen.
För ärligt talat.
Vad är det för värld vi lever i egentligen?

U2



Jag vet inte riktigt varför, men jag gillar den här väldigt mycket.
Inte bara låten utan speciellt versionen :)
Lyssna i början när han börjar prata "This is..... Bonsoir....." Och hela publiken börjar tokjubla.
Jag får lyckorus :D. Jag bara gillar att  lyssna på det, haha. Jag blir glad.
och jag gillar när så många människor blir så glada över något så enkelt. Det är magi.

Låten är ju inte dum heller, om man säger så. Och jag kan bara hålla med.
I Still Haven't Found What I'm Looking For

I thought 18 karat gold would save a lonely soul.




På repeat. Det är grymt.

varför man inte har en datakatt

Mimmi tyckte antingen synd om mig för att jag saknade en datamus, eller så tyckte hon bara att datorn var skön eftersom att den var lite varm.
Det kan diskuteras.
i alla fall, så la hon sig rakt på den, gav mig en alldeles egen datorKatt.
mysigt, tänkte jag och klappade henne lite, fast jag tyckte att hon allt var lite knasig ;)
Jag gick iväg en stund, och när jag kommer tillbaka till datorn en stund senare, har hon enbart genom att ligga på datorn, ändrat min bakgrundsbild och dessutom ändrat en viktigt inställning på internet.
;) jag har ingen aning om hur, men skickligt var det.

hon har aldrig lagt sig på datorn förrut, men nu har det tydligen blivit en favoritplats. hon la sig där en gång till för ett tag sedan. jag märkte det när datorn plötsligt började tjuta misstänksamt högt. när jag tittade upp satt mimmi på den och tittade oskyldigt mot mig. det tog mig en stund att lista ut hur jag skulle få bort pipandet.

jag undrar hur hon gör?



Ser man på

.... förnuftet har visst hittat tillbaka iallafall. :)
allting löser sig, så är det bara.
nu måste jag göra lite saker,

hej då!

när jag blir galen

Jag har märkt att det finns två saker att göra när man möter ett problem, något som man tycker ät jobbigt. 1. antingen så kan man bry sig alldeles för mycket om det, analysera och försöka fundera ut en lösning tills man blir galen. man vet inte hur man ska göra, men man slutar inte tänka på det ändå, man oroar sig för mycket helt enkelt. sån är jag och jag hatar det. 2. sedan kan man inte bry sig överhuvudtaget. man bara skiter i problemet helt enkelt, hoppar över det och gömma det nåonstans, glömma det och bara pausa livet en liten stund. Man bara skiter i det, att man måste lösa det, glömmer konsekvenserna och tänker inte på det mer. Man bryr sig inte, man oroar sig inte. det är sån jag önskar att jag var. jag vill just nu faktiskt bara lägga mig under mitt täcke och inte gå upp från sängen på ett bra jävla tag. bara skita i allt för en stund. och visst så kankse man inte kan göra. allt skulle rasa. men då skulle jag tänka... och? det jag menar är att man inte ska bry sig så mycket. för guds skull. vi lever på en planet ute i tjottahejti och ingen har någon aning om vad vi egnetligen gör här. vad tusan spelar det för roll vad jag gör och inte gör? Egentligen. sådär, jag lyckades nästan övertyga mig själv. nu ska jag sova på saken och hoppas att förnuftet, har kommit tillbaka, eller kankse försvunnit tills imorgon.

Beck

förrut brukade jag alltid se på en massa deckare och polisserier, jag var helt besatt ;)
nu var det verkligen jättelänge sedan men idag började jag titta på en Beck film som går på fyran nu.
visst är det inte särskilt genomtänkt och lite segt ibland men det är ändå kul och spännande, jag hade faktiskt glömt att det var såpass underhållande att titta på,  ;)
jag älskar gunvald / mikael persnbrant :D hans karaktär är så himla skön. alla är rädda för honom och han säger alltid så klockrena saker. han slåss helt oprovocerat och skriker taskiga men väldigt komiska saker åt folk som inte lyssnar på honom. han är en perfekt tv-polis enligt mig; arg och lite galen
jag skulle vilja se vad filmen slutar med, men jag orkar inte vänta på att nyheterna skall ta slut. ;) och ska jag vara ärligt är jag tillräckligt mesig för att tycka att det är lite läskigt att sitta ensam uppe och se ;)
så jag går och lägger mig nu.
sov gott!

¨

grrrr.... ;)

Söndag

Jag slutar aldrig att förvånas över hur konstigt det är att när jag är sjuk, så kan jag aldrig exakt minnas hur det är att vara frisk.
hur känns det att kunna springa runt på en basketplan, utan att tappa andan? Hur är det att vakna upp, utan att det känns som att det fastnat något i halsen? Hur är det att vara full av energi, och inte bli trött av att göra igenting?
Jag minns inte, på riktigt faktiskt, det är så konstigt ;) inte exakt hur det är. ¨
men det får en att längta att bli frisk in alla fall, lova mig att jag ska uppskatta det på riktigt de här gången, även om jag då säkerligen kommer att ha glömt hur det är att vara sjuk.
för sån är jag, jag kan bara ha ett tillstånd i hjärnan åt gången. fast det kankse är så för alla.
det var i alla fall inte en bra idé att springa runt igår., jag ska ALDRIG mer göra så, förskylningen är inte nådig idag men jag är tacksam över att det bara en är förskylning, trots allt.
hoppas att jag kan gå till skolan imorgon, det är förvånansvärt tråkigt och meningslöst att vara hemma, det märkte jag i fredags. 
saknar mina vänner!


Det blir inte alltid som man tror

jag vaknade upp idag, med ont i halsen, kände mig fortfarande lite hängig men det var inte så farligt att jag verkligen skulle klassas som sjuk på riktigt, bara förskyld. så jag var tvungen av fullfölja min plikt, trots att inte kändes som en särskilt bra idé. jag var tvungen att gå iväg och döma de två matcherna jag sagt att jag skulle döma, det gick inte att hitta en ersättare så sent.
Det kändes ju sådär. jag hostade till rätt mycket innan, lovade mig själv att ta det lungt, men det är inte så lätt att ta det lungt när spelet inte gör det ;)
en period din i den första matchen och det kändes som att jag höll på att hosta upp mina lungor. ;) det var rätt kul när jag skulle säga vem som had gjort en foul, min röst är nämligen numera jättepipig och jag låter allmänt hes., det är ett under att någon hörde vad jag sa. om man säger så ;)
Saken var den att jag var ju lite orolig eftersom att jag blev så trött, och det gjorde så ont i bröstet att jag trodde att jag skulle svimma,, efter de första matchen, så jag hade ingen aning om hur jag skulle lyckas döma en match till.
men här jag, jag lever fortfarande, och tro det eller ej, det gick till och med ´bra, riktigt bra :D 
jag gick dit med inställningen att jag bara skulle klara mig igenom dagen, och kom hem med tanken att jag faktiskt
lyckades bättre än så. det är aldrig fel att överträffa sina egna förhoppningar.
det blir inte alltdi som man tror. men bland blir det faktiskt som man vill att det ska vara. :)


kasst

... det här är fan mig sista gången som jag somnar mitt på dagen.
jag känner mig som en levande död.
jag är skittrött, snackar helt osamanhängande för tillfället och orkar inte göra någonting.
det är bara det att jag är så himla trött hela tiden. jag orkar helt enkelt inte hålla mig vaken när jag kommer hem från skolan. det gör mig galen. för ända fram till klockan runt sex är jag så trött att jag skulle göra vad som helst för att få sova en stund,
men sedan ju mer klockan blir, så blir jag bara piggare och piggare, och när jag ska somna på kvällen kan jag aldrig någonsin somna. det gör mig ännu mer galen. för erkänn att det är konstigt?
jag behöver energi nu, jag orkar inte gå runt och kämpa mer för att klara mig igenom dagen.
kom och pigga upp mig lite. någon, vem som helst, eller du.
då kanske det blir bättre.


I'm falling in love with your favourite song



Mando Diao - Dance With Somebody

måndag, igen

jag har tappat småsten i mitt tangentbord, så tangenterna fungerar inte riktigt som de ska.
men det gör inte så mycket ändå
för nu skapar orden magi av sig sjäva.

still in love with..... The Akinator!





Hahaha.  Jag dör.
Akinator är en riktig buse.


rådjur

..idag när jag gick hem från bussen gick det en typ 50-60 årig kvinna framför mig, så stannade hon och tittade upp mot en stor tomt bredvid ett hus på ena sidan vägen. jag såg att hon pratade med mig men hörde inte för jag lyssnade på musik.
jag frågade - vad sa du?
Hon sa: Ser du rådjuren där borta? och pekade mot tomten. - de leker som hundvalpar. sa hon.
och minsann de gjorde de! Det var två stycken små rådjur, och den ena verkade jaga den andra, sedan sprang de närmare varandra och bråkade lite. det verkade verkligen som om de lekte med varandra.
Sedan sa hon - Åh vad underbart!
och det var faktiskt något väldigt fint med rådjuren. :) inte varje dag man ser något sånt.

basket

det finns nog inte riktigt några ord. det finns inga ord som är tillräckligt bra.
det finns inget bättre, jag lovar.
jag pratar om basketen. visst är det alltid kul men idag slår allt.
vi tränade med killarna, vilket i sig är hur kul som helst. och hör här. ni kommer inte att tro era ögon.
vi spelade match. nonostop i nästan två timmar. de två saker som jag gillar bäst på en och samma gång. ;)
kan det bli bättre? Jag tror inte det.
Det som är så roligt är att alla blir så mycket bättre när vi spelar tillsammans, alla bli mer taggade.
och vi spelar som aldrig förr. springer fram och tillbaka, gör mål efter mål. det finns inget annat.
resten av världen är bortglömd. det är bara jag, bollen och laget. allt som behövs.
låt det aldrig ta slut liksom.
det finns inget som är roligare än det här. det finns inget som får en att må så bra.
jag skulle stanna på planen för alltid om jag kunde. frysa stunden och aldrig låta den ta slut.

som sagt, det är alltid kul, men det finns inget bättre än det här.
jag vill ha mer.
och snälla stoppa tiden och låt mig stanna här för alltid.


Tisdag


... jag var ute och sprang förrut, och även om det tog emot och jag inte hade någon lust över huvudtaget så gick det riktig bra. när jag väl var där ute i mörkret och regnet och sprang kändes det inte så jobbigt längre.
det svåra är nog inte  själva springande utan helt enkelt att ta sig ut.

men trött blir man, illamående för en stund och undrar vad man egentligen håller på med. fast jag gillar den känslan också. och när man sedan verkligen stannar, det måste vara alla de där endorfinerna som dansar runt i hjärnan, lyckorus säger jag bara. då är jag någon annan.
det är väl därför jag gör det. egentligen.  hur mycket man än hatar det på ett sätt, så finns det inget bättre heller.
det renar hjärnan och själen, man känner sig verkligen fri. Glad. Bäst.

även om jag längtar till sommaren när man kan spinga i shorts, när solen går ner och svalka sig i havet ett efteråt så finns det en tjusning med mörkret också,
det är inte dumt att springa i regn heller, och jag är inte ens ironisk,
jag älskar faktiskt att springa när det regnar. då känner man att man lever.



sommar!


Teneriffa -



dröm och glöm


RSS 2.0